Our Phone Number: 053730893 Our Email Address: kla4@welzijn.net

Wat doen we ?

Kla4 is de (sociale economie-)dienst van Steunpunt Welzijn die organisaties allerhande helpt met hun drukwerken, administratieve klussen, ontwerpen,… Daar komt nogal wat digitale apparatuur bij kijken. Zeg gerust dat Kla4 letterlijk en figuurlijk werk maakt van de digitale kloof.

KLA4 kiest 100% voor digitale dienstverlening op maat

Als koning van de dienstverlening leveren wij een unieke dienst voor verenigingen en organisaties. Wij digitaliseren uw archief, scannen alle documenten en branden op CD-rom een duurzame oplossing voor die grote papierberg in je kasten! Daarnaast verzorgen wij uw drukwerk, snijden alle drukwerk op maat, maken brieven verzendklaar en verzenden deze per post of via de Snel&Wel fietskoerierdienst.

Organiseer je een evenement? Dan ontwerpt KLA4 je affiches en flyers, helpen we je bij het opvolgen van de inschrijvingen,... De dienstverlening van KLA4 gebeurt aan scherpe prijzen en door een beroep te doen op onze diensten steun je de sociale tewerkstelling.

Vraag hier vandaag nog je offerte!

Meer dan je denkt

Verzending

Verzendklaar maken van al uw documenten, zowel digitaal als op papier. Mailing versturen via e-mail of bezorg je tekst en wij kopiëren, vouwen, nieten,… én bussen (via onze fietskoeriers van Snel&Wel!) Gedaan met tijdrovend handwerk en je hoeft niet meer aan te schuiven in het postkantoor!

Administratie

Een studiedag/persconferentie/… Wij verzorgen de ontvangst van genodigden, maken de infomapjes,… Uw archief digitaliseren.Wij scannen alle documenten en branden op CD-rom. Wij dupliceren data op CD– en DVD-schijven, ook in grotere aantallen.

Drukwerk

Ontwerpen en drukken van flyers, posters, brochures, jaarverslagen,… KLA4 maakt het voor jou. Kopie in kleur en zwart/wit op A4 en A3, snel, verzorgd en goedkoop, etiketten, inringen van verslagen, vouwen, snijden,… Dankzij ons multifunctioneel toestel kunnen wij moeilijke opdrachten heel eenvoudig oplossen!

WAT KAN KLA4 VOOR JOU BETEKENEN?

Georges Draps is al vele jaren trouwe klant van Kla4.

Hij is een bezige bij en actief in heel wat verenigingen. De medewerkers van Kla4 helpen hem vooral bij allerhande taken voor de verschillende motorclubs en Federaties waar Georges een bestuursfunctie heeft. O.a. secretaris van: MTC Vlaanderen (http://www.mtc-vlaanderen.be/; één van de grootste clubs van België met 150 leden), TA OVL (Oost-Vlaamse koepel van Toerclubs) en VMF (Vlaamse koepel van toerclubs). De activiteiten van deze motorclubs zijn te vergelijken met wandeltochten, maar dan met de motor. Met de motor wordt een bepaald parcours afgelegd met haltes waar men een stempel dient te halen of een proefje kan worden afgelegd. Georges doet bv. een beroep op Kla4 voor het maken van deze stempelkaarten, het afdrukken en bundelen van de vergaderverslagen van de verenigingen of het drukken van het driemaandelijks tijdschrift.
Daarnaast is Georges ook nog actief binnen tal van andere takken: secretaris van de Stedelijke Sportraad van Aalst, lid van de Gebruikersraad VZW Levensvreugde, ondervoorzitter/secretaris van ART,… én woordvoerder en contactpersoon voor Motorrijders met een Hart. Van de 5 euro inschrijving bij een motorrit (georganiseerd door MTC Vlaanderen) gaat immers ook 1 euro naar deze vereniging waarmee organisaties die het kunnen gebruiken, worden gesteund. Dat Georges een sociaal hart heeft, getuigt ook zijn vroegere job in de sociale economie, waar hij begeleidend instructeur was in een leerwerkplaats in Ronse. Hij vond het heel belangrijk uit te gaan van de talenten van de doelgroepwerknemers. Door de werknemers een fierheid te laten ervaren, het gevoel van “ik kan iets” en collega’s daarvan te laten leren, kwamen ze veel verder dan elk zijn eigen ding te doen. Iets waar we bij Kla4 ook 100% achter staan!

Georges is vooral erg tevreden met de prijs-kwaliteitverhouding. Hij vindt de medewerkers van Kla4 niet alleen vriendelijk en beleefd, ze zijn ook heel enthousiast in hun werk waardoor het nog aangenamer is er als klant te komen. Bij de taken die Georges voor Kla4 heeft, zijn er vaak ook last minute taken. De vlugge bediening vindt hij dan ook een pluspunt evenals dat het personeel meedenkt en hem bijvoorbeeld al eens alert maakt op een spel- of lay-outfoutje. Allemaal redenen om Kla4 ook aan te raden aan vrienden en andere verenigingen.

Close